Preparatyka próbki dla Przemysłu Spożywczego

Nowa ulotka "Preparatyka Próbki dla Przemysłu Spożywczego"

RETSCH oferuje szeroki wybór różnych urządzeń z dziedziny rozdrabniania i przesiewania doskonale odpowiadających wymaganiom każdej aplikacji. Cechą wspólną wszystkich naszych produktów jest to, iż umożliwiają one uzyskiwanie w sposób powtarzalny próbki doskonale zhomogenizowanej i niczym nie zanieczyszczonej, co ma niezwykłe znaczenie zwłaszcza w analizach seryjnych. Jeżeli szukasz profesjonalnych rozwiązań – urządzeń wysokiej jakości a przy tym łatwych w użyciu i trwałych, to wybór produktów firmy RETSCH jest najlepszym możliwym wyborem!



W załączonej ulotce omówiono krótko niektóre urządzenia, które znajdują zastosowanie w przygotowaniu próbki w przemyśle spożywczym:

  • do rozdrabniania wstępnego
  • do rozdrabniania końcowego
  • do homogenizacji i miksowania
  • do podziału próbki oraz suszenia
  • do analizy wielkości cząstek

Życzymy miłej lektury!

Powrót do zestawienia